Wie wij zijn

Doe uw voordeel met onze kennis en ervaring om uw aanwervingsproces te laten werken!

ratio pixel
ratio pixel
ratio pixel Nieuw item
ratio pixel
Inloggen

De Decker - Van Riet

De Decker - Van Riet

Over het bedrijf

Over het bedrijf:
De Decker - Van Riet is een familiale ondernemingsgroep actief in personenvervoer en tanktransport.

Voor het personenvervoer werken wij hoofdzakelijk in opdracht van De Lijn, de Vlaamse Vervoermaatschappij. Daarnaast verzorgen wij met onze Airport Express-bussen een shuttledienst ‘om het uur, op het uur’ tussen het centrum van Antwerpen en de luchthaven van Zaventem, en voeren we opdrachten uit voor scholen en gemeentebesturen. Onze afdeling tanktransport is gespecialiseerd in wegtransport voor de chemische industrie. Tot slot staan wij zelf in voor het onderhoud en de herstellingen aan onze vloot.

Wij zijn een sterk klantgerichte organisatie waar veiligheid en kwaliteit van dienstverlening centraal staan. Dankzij de grote flexibiliteit in een familiebedrijf, kunnen wij snel inspelen op veranderende marktomstandigheden.

Voor onze dienstverlening aan De Lijn beschikken we over 4 stelplaatsen in de provincies Vlaams Brabant, Oost-Vlaanderen en Antwerpen.
Onze hoofdzetel bevindt zich in Malderen (Londerzeel).
Waar zijn we naar op zoek?
De Decker - Van Riet streeft naar een zo kwalitatief en flexibel mogelijke service voor haar klanten en reizigers, een ambitie waar onze medewerkers zich elke dag voor inzetten.

Om onze dienstverlening te optimaliseren, zoeken we ondernemende medewerkers die een uitdaging zoeken. Je komt terecht in een familiale, multiculturele en mensgerichte werkomgeving waar klantgericht denken en ondernemerszin centraal staan.
Waarom ik hier graag werk?
Hoewel De Decker - Van Riet een grote groep is met ongeveer 400 werknemers op 4 verschillende locaties, is het familiale karakter nadrukkelijk aanwezig. De communicatielijnen zijn kort, er zijn geen vastgeroeste structuren, problemen worden pragmatisch aangepakt, teamwerk staat voorop. Onze operationele omgeving vergt polyvalentie en flexibiliteit maar biedt veel afwisseling voor medewerkers die hiernaar op zoek zijn.

Als dienstverlener voor het openbaar vervoer moeten we ons aanpassen aan de uitdagingen waar de sector de volgende jaren voor staat. Uitdagingen op technologisch, commercieel, organisatorisch en menselijk vlak. Dit biedt alvast voor jaren de garantie op afwisseling, verbeterprojecten en leeropportuniteiten.

Rudy Werelds - Business Unit Manager
Profiel foto

Adres gegevens

Adres:Kouterbaan 40
Stad:Malderen (Londerzeel)
Land:BE

Deel dit bedrijf

Coehorst Recruitment Solutions BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.