Wie wij zijn

Doe uw voordeel met onze kennis en ervaring om uw aanwervingsproces te laten werken!

ratio pixel
ratio pixel
ratio pixel Nieuw item
ratio pixel
Inloggen

DSV

DSV

Over het bedrijf

Over het bedrijf:
DSV is een referentie binnen de logistieke dienstverlening op wereldwijd niveau.
We leveren uw vracht overal, per lucht-, zee- en baanvracht of beheren uw voorraad in een van onze warehousing diensten. DSV biedt naast een wereldwijd opererend transport netwerk en logistieke diensten ook jarenlange ervaring in value added services op maat van uw organisatie.
Van grote tot kleinere ondernemingen, DSV levert toegevoegde waarde voor uw supply chain door intelligente, flexibele en value added oplossingen.
Waar zijn we naar op zoek?
Als wereldwijd opererende transport en logistieke dienstverlener bieden we mooie opportuniteiten aan kandidaten die vooruit willen in hun carrière.
DSV biedt doorheen de gehele carrière van haar medewerkers uitgebreide opleidings- en trainingsmogelijkheden om verder te ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel niveau en zo te groeien binnen de organisatie.

DSV heeft hiernaast de ambitie om de wereldleider te worden binnen zijn segment en zoekt dan ook kandidaten die deze ambitie delen.

DSV streeft er dan ook naar om getalenteerde mensen aan te trekken en deze binnen de organisatie te laten doorgroeien door het geven van verantwoordelijkheid, zelfstandigheid binnen de functie met voldoende doorgroeimogelijkheden in een familiale/menselijke sfeer.
Waarom ik hier graag werk?
Bij DSV voel ik mij thuis. Het is een wereldspeler binnen logistiek en transport die zich richt op groei en vooruitgang.
Dit merk ik ook in mijn dagelijkse job. Je krijgt verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om persoonlijk te groeien binnen een dynamische omgeving.
De fijne collega’s & algemene teamspirit maken het leuk om elke dag naar het werk te komen.
Profiel foto

Adres gegevens

Adres:
Stad:Verschillende locaties
Land:BE
Website:DSV

Deel dit bedrijf

Coehorst Recruitment Solutions BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.