Wie wij zijn

Doe uw voordeel met onze kennis en ervaring om uw aanwervingsproces te laten werken!

ratio pixel
ratio pixel
ratio pixel Nieuw item
ratio pixel
Inloggen

Ceva Logistics

Ceva Logistics

Over het bedrijf

Over het bedrijf:
CEVA Logistics is een wereldwijd opererende logistieke dienstverlener actief in onder meer; contract logistiek, transport- en freight management.
Binnen deze activiteiten biedt CEVA Logistics verschillende logistieke services voor onze opdrachtgevers. Denk aan wereldwijde third-party logistics, volledige ketenregie-activiteiten, maar ook transport (Air/Ocean/Control Tower), opslag en value added logistics.
Vanuit langdurige relaties met diverse klanten heeft CEVA Logistics een sterke reputatie op dit gebied opgebouwd. CEVA Logistics combineert de kennis en ervaring van onze Operations Managers en Supply Chain Engineers.
CEVA Logistics ontwerpt logistieke oplossingen, biedt internationale netwerken, implementeert en beheert deze en creëert zo toegevoegde waarde voor het bedrijf van onze klant.
Waar zijn we naar op zoek?
Bij CEVA Logistics werk je aan state-of-the-art supply chain oplossingen voor complexe vragen van diverse klanten. Als een van ’s werelds toonaangevende logistieke dienstverleners praat CEVA Logistics termen van customer focus, continuous improvement en operational excellence. Maar uiteindelijk maken onze mensen – jij dus – het verschil.
In een open en betrokken werksfeer kun je bij CEVA Logistics elke dag je vakmanschap bewijzen. Doordat CEVA Logistics je veel verantwoordelijkheid geeft, kun je samen met je gedreven collega’s de hoogste kwaliteit aan onze klanten leveren. We vinden het dan ook erg belangrijk dat jij plezier hebt in jouw werk bij CEVA Logistics, jouw talent te ontwikkelen en je vooral te stimuleren om verder te groeien.
Waarom ik hier graag werk?
Ik werk graag bij CEVA Logistics omdat hier in een heel dynamische omgeving ben terechtgekomen met tal van mogelijkheden. Als grote internationale speler geeft dit ook de kans om op dat niveau door te groeien.
Ik ben in een team terechtgekomen waarin ik mij meteen op mijn plaats voelde, wat uiteraard zeer belangrijk is in een nieuwe omgeving. Ik vind het fijn dat ik de kans heb om met zulke fijne collega’s te kunnen werken!
Profiel foto

Recente vacatures van Ceva Logistics

Hieronder vind je een aantal van de meest recente vacatures die door dit bedrijf zijn gepubliceerd. Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Adres gegevens

Adres:
Stad:Verschillende locaties
Land:BE

Deel dit bedrijf

Coehorst Recruitment Solutions BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.