Wie wij zijn

Doe uw voordeel met onze kennis en ervaring om uw aanwervingsproces te laten werken!

ratio pixel
ratio pixel
ratio pixel Nieuw item
ratio pixel
Inloggen

Sector focus

Warehousing / 3PL

Contract Logistics en Projecten

Freight

Transport en Freight Forwarding

Retail

Distributie activiteiten binnen de Retail sector

Distribution in industry

Inhouse Warehousing en Distributie

Consultancy

Niet elke behoefte van uw organisatie laat zich vertalen in het vaste stramien van een permanente aanwerving of afgekaderd project. Vaak heeft uw organisatie of delen ervan nood aan specifieke kennis, begeleiding of training.

Coehorst Recruitment Solutions biedt een uitgebreid netwerk met professionals welke beschikbaar zijn voor (kortlopende) consultancy trajecten.

Kennis en ervaring, daar waar u het nodig heeft

In een snel veranderend kader, zoals binnen de distributie sector, maken technologische kennis, structuren, gebruik van de nieuwste platformen en de kennis en kunde van uw medewerkers het verschil.

Coehorst Recruitment Solutions brengt deze kennis en ervaring binnen handbereik in alle flexibiliteit; van full-time tot part-time oplossingen.

We bieden (korte termijn) consultancy aan in de vorm van:

  • Management/ high potential training
  • Technology implementation
  • Concept studies
  • Quick scans
  • Training & Coaching
  • Etc.

Hierbij bieden we een 24 uurs service, waarbij we binnen deze tijdspanne gerekend vanaf de intake een shortlist met passende profielen kunnen voorleggen.
Wenst u meer informatie over deze diensten?

Neem dan zeker even contact met ons op via het onderstaande contact formulier en wij nemen binnen de 24 u contact met u op.

Contactformulier

 
Coehorst Recruitment Solutions BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.