Wie wij zijn

Doe uw voordeel met onze kennis en ervaring om uw aanwervingsproces te laten werken!

ratio pixel
ratio pixel
ratio pixel Nieuw item
ratio pixel
Inloggen

Onze diensten

Permanente aanwerving

Aanwerving onder vast dienstverband 
Voor specialistische, midden- en topmanagementfuncties

Lees meer

Contingent workforce

Jaren van kennis en ervaring voor tijdelijke projecten, implementaties, crisis situaties, etc 

Lees meer

Consultancy

Samen met specialisten pakken we knelpunten aan op zowel operationeel als management niveau.

Lees meer

Optimalisatie

Opzet en implementatie van een optimaal rekruteringsproces

Lees meer

How we make it work?

Coehorst Recruitment Solutions richt zich op de brede distributiesector, waaronder ook supply chain, logistiek en retailactiviteiten vallen. 
Hierbij bieden we een breed netwerk aan professionals in operations (management), human resources en commerciele profielen.

Ons concept is gebaseerd op meer dan 15 jaar in de recruitment industrie

Het aanwervingsproces zou ten alle tijden een goed georganiseerd, transparant en open proces moeten zijn, waarbij beide partijen kunnen ontdekken of er een daadwerkelijke match is.

Dit dient te gebeuren in een sfeer van vertrouwen en wederzijds respect.

Coehorst Recruitment Solutions gaat "the extra mile", als intermediair of als adviseur, om een dergelijke atmosfeer te creeren.

Onze bouwstenen

Informatie

We verzamelen bij aanvang van het proces zoveel mogelijk relevante informatie door te spreken met alle betrokkenen in de aanwerving. Hierbij bouwen we op bestaande- en gaan we nieuwe constructieve relaties aan. 

 

Bereik

We doen er alles aan om niet enkel uw vacature, maar ook uw organisatie in de schijnwerpers te zetten. Coehorst Recruitment Solutions is een echter ambassadeur voor uw organisatie en we investeren in ons bereik bij de doelgroep.
Op onze "partners" sectie op de website kunt u zelfs uw vacatures posten met volledige corporate omkadering en employer branding. 

 

Begeleiding

Gebaseerd op het begeleiden van meer dan 350 professionals naar een nieuwe opportuniteit, begeleiden we en bieden we op maat advies, zodat u het meeste haalt uit uw recruitment proces. 

 

Efficientie

Niemand verspilt graag tijd. Bij Coehorst Recruitment Solutions geloven we dat alle zaken die een succesvolle afronding van een aanwervingsproces in de weg liggen, op een zo vroeg mogelijk moment bespreekbaar gemaakt dienen te worden met alle stakeholders. Zo besparen we ieder tijd, frustratie en telleurstelling. 

 

Heeft uw organisatie het momenteel moeilijk op het gebied van aanwervingen? Bent u overtuigd dat u meer uit het rekruteringsproces zou kunnen halen?

 

Coehorst Recruitment Solutions levert ad-hoc recruitment services, maar we kunnen ook een stap verder gaan!

Gebaseerd op onze ervaring kunnen we u adviseren en uw gehele rekruteringsproces optimaliseren en/of volledig op punt zetten.

 

Contacteer ons voor meer informatie.

 

Coehorst Recruitment Solutions - Making.Recruitment.Work

Coehorst Recruitment Solutions BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.